Irina Columbeanu, amintiri despre vila din Izvorani. Casa impunătoare în care a crescut este acum o ruină: „Acei 12 ani petrecuți acolo sunt memorabili”

15 07. 2024, 12:00

Irina Columbeanu a petrecut câteva săptămâni în România alături de tatăl său, dar şi de mătuşa ei, Ramona Gabor. Pe lângă timpul pe care l-a petrecut cu fostul afacerist, tânăra a vizitat mai multe locuri din ţara noastră, dar a şi acceptat mai multe interviuri în care a vorbit despre viaţa ei. Iată ce a povestit despre vila din Izvorani în care şi-a petrecut copilăria.

De mai mulţi ani, Irina Columbeanu s-a stabilit alături de mama ei în SUA. Până atunci ea a locuit împreună cu Irinel Columbeanu în vila din Izvorani, însă locuința este acum o ruină. Irina își amintește cu drag de casa în care a locuit.

„Îmi amintesc că era cea mai frumoasă casă din lume şi chiar dacă nu mai este, sunt foarte recunoscătoare că am avut ocazia să locuiesc în ea. Acei 12 ani petrecuți acolo sunt memorabili”, a spus fiica lui Irinel Columbeanu pentru OK! Magazine.

Ce spune Irinuca despre revederea cu tatăl său

Irina a vorbit cu multă emoție despre revederea cu tatăl ei și mărturisește că aștepta cu mare nerăbdare să-l strângă în brațe.

„De-abia aşteptam să-i sar în brațe! (…) Este același tată inteligent, iubitor, foarte politicos și foarte amuzant. Este tatăl meu aşa cum a fost întotdeauna, iar legătura noastră e neschimbată. Dacă mă întrebi cum mi se pare acum, că au trecut anii, e normal, cu toții îmbătrânim, nu putem face nimic legat de asta. (…) N-aş spune intimidat, aş spune fericit că am crescut şi că mama a avut atât de bine grijă de mine. A fost un pic uimit, dar şi bucuros să mă vadă mare”, a mai dezvăluit tânăra.

Cine a rămas cu vila lui Irinel Columbeanu din Izvorani

Locuința impunătoare din Izvorani a fost afectată în urmă cu câţiva ani de un incendiu devastator. Recent au ieşit la iveală detalii cu privire la persoana care i-ar fi luat „în condiţii dubioase” vila.

Se pare că cineva a profitat de situaţia grea prin care Irinel Columbeanu a trecut la un moment dat, astfel a reuşit să obţină actele celebrei vile. O avocată ar fi proprietarul acestei locuințe, o femeie deşteaptă şi cu multă experienţă în acest domeniu.

”Când am fost plecat cu el la munte, în zilele acelea, cel puțin așa am înțeles că a luat foc după ce cine l-a făcut să-i cumpere casa în niște condiții ciudate, i-a permis să mai stea un timp. Cineva care i-a promis că poate să recrediteze, că poate să lungească treaba, poate să îl salveze, el fiind foarte naiv și în momentele de criză nu mai gândești ca lumea, modele în viață nu prea a vrut el să își ia că era orgolios. El putea să facă altfel lucrurile”, a declarat Sorin Mărcuș, la Xtra Night Show. (VEZI MAI MULTE DETALII AICI)

 

Sursă foto: social media